Tijdens de weekenden van 6, 7 en 14 juni 2015 organiseert LRV Gierle de 5e editie van Jump 4 fun. De terreinen gelegen in de Poeyelheide in Gierle worden omgetoverd tot een paradijs voor de paardensportliefhebber.

We starten op zaterdag 6 juni met een opendeurdag van LRV Gierle. Onze leden zullen een aantal demonstraties geven, waaronder het welgekende 8-tal rijden. Voor de kleinste bezoekers zullen er ponyritjes en of huifkarritje zijn. Naast de opendeurdag is er een tweedehands paardenmateriaal beurs & een markt waar typische paardenproducten te verkrijgen zijn. In de late namiddag organiseren we een mini-steeple chase, plezier verzekerd! Het hoogtepunt van de dag vormt de spannende masters proef van de paarden. Hiervoor is er een mooie prijzenpot voorzien, door onze sponsors.

Op zondag 7 juni mogen de ponyruiters het beste van zichzelf geven in proeven van 30 cm tot 110cm. Al het jonge springtalent kan hier starten in 2 verschillende proeven per combinatie. In alle reeksen zijn er mooie naturaprijzen te winnen. Onder de winnaars van elke reeks verloten we nog een extra prijs, geschonken door Houtcreaties Ben Renders. Dit is een dek van de hengst Primeur van de Delthoeve.
Deze dag wordt afgesloten met onze Funcup. In deze wedstrijd kunnen teams, bestaande uit 3 verschillende combinaties, het tegen elkaar opnemen.

Het tweede jumpingweekend, op zondag 14 juni, is het aan de paarden. Ook zij kunnen deelnemen aan 2 verschillende proeven van 70cm tot 120cm per combinatie. Hier zijn er geldprijzen te winnen.

Inschrijven voor de jumping/ministeeple/masterproef/tweedehandsbeurs kan via onze website www.lrvgierle.be
Like ook onze Facebookpagina LRV & PC Gierle voor de laatste nieuwtjes.

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen. Iedereen is welkom, ook vrienden en familie!
Met jullie erbij wordt onze 5e editie van Jump 4 Fun vast nog meer fun!